cPanel tárhely webszolgáltatások

Webtárhely internetszolgáltató? A felhőalapú számítástechnika nagyon népszerűvé vált a vállalkozások körében. A tavalyi évben a vállalkozások már több mint háromnegyede használta és napról napra egyre többen vezetik be. Ha még nem gondolt rá, az valószínűleg azért van, mert nem tudja, mire használhatja. Hogy ötletet adjunk, itt bemutatjuk a hat fő felhasználási módját. Bár igaz, hogy fájljait sok helyen tárolhatja, a felhőt az teszi olyan vonzóvá, hogy a fájlok bárhol elérhetők, szerkeszthetők és megoszthatók, ahol van internetkapcsolat, és ez számos lehetőséget nyit a mobil munkavégzés, az együttműködés és még a biztonság javítására is.

Hogyan kezdjek hozzá? Új webtárhelyed weboldalunkon keresztül tudod megrendelni. cPanel tárhelyhez mindenképp szükséges legalább egy domain név megadása, ami lehet már meglévő domain, de akár rögtön tudsz újat is regisztrálni. cPanel tárhely: Hagyományos osztott webtárhely cPanel kezelőfelülettel. Minden egyben megoldás, gyors processzor és ultragyors NVMe tárolóval a sebességért! Nézze meg további információ ezen a webhelyen Email tárhely. Tapasztalt ügyfélszolgálat: Több mint 10 év tapasztalattal a hátunk mögött a webhosting iparban, mindig rendelkezésedre állunk.

De mennyire népszerűek ezek az új gTLD-k, és hogyan használják őket? E kérdések megválaszolásához először azokat nézzük meg, amelyeknek a legtöbb domainje van regisztrálva az adott zónafájlokban. Az első, második és harmadik helyen a .xyz (4 millió), a .online (2 millió) és a .top (kicsit kevesebb mint 2 millió) áll. Ha azonban csak a zónafájlban felsorolt domainek számát nézzük, nem derül ki, hogy a domain valóban egy aktív weboldalhoz kapcsolódik-e. Ha megnézzük, hogy a domainek hány százaléka kapcsolódik aktív weboldalhoz, azt látjuk, hogy a legnagyobb új gTLD-k közül a .online, a .tech és a .store a legmagasabb: a domainek 41%-a, 40%-a, illetve 37%-a vezet aktív weboldalra.

Ha Ön egy sikeres e-kereskedelmi áruházat üzemeltet abcdivat.hu néven, és csak ezt az egy domaint regisztráltatja, nem tartana sokáig, amíg mások regisztrálnának egy abcdivat.com vagy abcdivat.eu weboldalt és úgy tennének, mintha az Ön cége lennének. Eladhatják az Ön termékeinek hamisított változatait a gyanútlan vásárlóknak, vagy egyszerűen csak meglophatják őket. Mindez pusztító hatással lehet az Ön hírnevére. Ezért vált annyira elterjedté a több TLD regisztrálása. Ezt talán érdemes megfontolni. Mivel azonban ma már olyan sok TLD áll rendelkezésre, hogy évente több ezer euróba kerülne mindet bejegyeztetni. Ehelyett érdemes inkább azokat regisztráltatni, amelyeket a leghasznosabbnak tart. Ha például van .hu ccTLD-je, érdemes megfontolni a .com és .eu változatok egyidejű regisztrálását.

Miután a kérés beérkezett, a webkiszolgáló elkezd dolgozni a válaszon, amely szintén három részből áll: a HTTP státuszkódból, a válasz fejlécből és a válasz testéből. A fejléc és a test nagyban hasonlít a kérésekben szereplő társaikra, azzal a különbséggel, hogy a test sokkal több információt tartalmaz vissza, például a weblap megjelenítéséhez szükséges információkat hordozó fájlokat. A státuszkódok egy érdekes érintés, mivel valószínűleg mindannyian találkoztunk már velük anélkül, hogy tudtuk volna, hogy mik azok. Ezek három számjegyből állnak, amelyek 1-5-ig terjedő számokkal kezdődhetnek. Mindegyik sorozat jelent valamit. Tehát bármelyik 2-vel kezdődő háromjegyű kód sikert jelent (az oldal gond nélkül megjelenik), míg a 4-es kód hibát jelent, mint például a hírhedt 404: page not found kód. Találjon további információ a webhelyen https://www.awh.hu/.