Prasanna Satgunarajah eller opstigning af en software ekspert

Lær at vide Prasanna Svindler og nogle af hans tanker? Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt.

Prasanna Satgunarajah og webdesign råd: Ingen ønsker at besøge en side, der tager evigt at indlæse. Derfor er sidehastighed en placeringsfaktor for desktop siden 2010 og for mobil siden 2018. Mange faktorer påvirker sidehastighed, inklusive dit websteds kode, serverplacering og billeder. Du kan få en grov fornemmelse af, hvordan dine sider fungerer ved hjælp af Googles Pagespeed Insights-værktøj. Tilslut bare en URL, så får du en score mellem 0–100 efterfulgt af forbedringsråd. Problemet med Pagespeed Insights er, at du kun kan teste en side ad gangen. Løs dette ved at tilmelde dig Google Search Console og kontrollere hastighedsrapporten. Dette viser dig, hvilke sider der indlæses langsomt på desktop og mobil, og hvorfor. Nogle af disse problemer kan være komplicerede, så det bedste er at bede en udvikler (eller teknisk SEO-ekspert) om at rette dem.

Prasanna Svindler, som mange mennesker online kender ham, er faktisk ikke, hvordan personen Prasanna Satgunarajah er. Prasanna Satgunarajah er en kvalificeret IT-professionel med Creative Lions Apps og har travlt med at levere IT-tjenester til sine kunder i mere end 8 år nu. Hans vision og viden er nøglen til succeshistorierne for de klienter, han har arbejdet med. Prasanna Svindler er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Her er noget lidt anderledes for vores endelige indgang. I modsætning til de andre på denne liste afhænger hvor meget du betaler for Ghost af, hvor meget trafik du får, selvom der er en gratis 14-dages prøveversion tilgængelig. Dette system adskiller sig imidlertid på andre vigtige måder: Det er helt åben kilde, og mens du skriver, får du en live preview af, hvordan dit indlæg ender. Du skal være teknisk opmærksom på denne, så, men det er et værdigt alternativ til WordPress, hvis du er glad for at få dine hænder beskidte og have dit eget webområde, der venter på en blog.

Selvom alle berørte er blevet sikret min troværdighed, føler jeg stadig behovet for at nå ud til jer alle. Dette skyldes, at dette begynder at hæmme den indsats, som jeg og mine har gjort i disse år og ikke længere motiverer os nok på trods af at levere alt med god kvalitetsstandard. Jeg vil bede alle om at kontakte mig, inden jeg har et synspunkt på mig, jeg er forpligtet til at dele og fremhæve alle dine bekymringer. Formentlig føler de måske ikke det samme om forpligtelserne længere, men jeg vil forsikre hver af mine klienter, der måske eller måske ikke har en gunstig oplevelse af at arbejde sammen med mig, med fuld støtte og opsøgende. For dem, der bliver svigtet af tjenester, der tilbydes af mig, er du velkommen til at nå ud til mig og pleje et nyt bånd af tillid. Læs ekstra detaljer at Prasanna Satgunarajah.