Prasanna Satgunarajah eller opsving af en webdesign leder

Prasanna Satgunarajah eller stigning af en software ekspert? Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt.

Prasanna Satgunarajah og webdesign tricks: Her er nogle generelle tip til at holde dine sider hurtige: Brug et CDN. De fleste websteder lever på en server ét sted. Så for nogle besøgende skal data rejse lange afstande, før de vises i deres browser. Dette er langsomt. CDN’er løser dette ved at kopiere kritiske ressourcer som billeder til et netværk af servere over hele kloden, så ressourcer altid indlæses lokalt. Komprimer billeder. Billedfiler er store, hvilket får dem til at indlæses langsomt. Komprimering af billeder mindsker filstørrelsen, hvilket gør dem hurtigere at indlæse. Du skal bare afbalancere størrelse med kvalitet. Brug lazy-loading. Lazy-loading definerer indlæsningen af ​​ressourcer uden for skærmen, indtil du har brug for dem. Dette betyder, at browseren ikke behøver at indlæse alle billederne på en side, før den kan bruges. Brug et optimeret tema. Vælg et veloptimeret websitetema med effektiv kode. Kør temademoen gennem Googles Pagespeed Insights-værktøj for at kontrollere.

Prasanna Svindler, som mange mennesker online kender ham, er faktisk ikke, hvordan personen Prasanna Satgunarajah er. Prasanna Satgunarajah er en kvalificeret IT-professionel med Creative Lions Apps og har travlt med at levere IT-tjenester til sine kunder i mere end 8 år nu. Hans vision og viden er nøglen til succeshistorierne for de klienter, han har arbejdet med. Prasanna Svindler er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Hvis folk over på WordPress skal troes (og de virker passende pålidelige slags), platformen ‘styrker’ nu næsten en tredjedel af internettet. Det er let at se hvorfor: på WordPress.com kan du hurtigt oprette en ny blog helt gratis med en rimelig mængde tilpasning. Alternativt leverer de fleste webhostere WordPress som en gratis installation med et enkelt klik, og mere information om, hvad der er muligt, kan findes på WordPress.org.

Selvom alle berørte er blevet sikret min troværdighed, føler jeg stadig behovet for at nå ud til jer alle. Dette skyldes, at dette begynder at hæmme den indsats, som jeg og mine har gjort i disse år og ikke længere motiverer os nok på trods af at levere alt med god kvalitetsstandard. Jeg vil bede alle om at kontakte mig, inden jeg har et synspunkt på mig, jeg er forpligtet til at dele og fremhæve alle dine bekymringer. Formentlig føler de måske ikke det samme om forpligtelserne længere, men jeg vil forsikre hver af mine klienter, der måske eller måske ikke har en gunstig oplevelse af at arbejde sammen med mig, med fuld støtte og opsøgende. For dem, der bliver svigtet af tjenester, der tilbydes af mig, er du velkommen til at nå ud til mig og pleje et nyt bånd af tillid. Opdag ekstra information on Prasanna Svindler.