Kwaliteit meubels impregneren diensten Leeuwarden

Best meubels reinigen bedrijf Leeuwarden: In onze webshop vind je een ruim assortiment reinigings- en onderhoudsproducten voor jouw meubilair. Daarmee kun je de stoffen of leren bekleding van jouw meubels ook tussen onze professionele reinigingsbeurten in zelf reinigen en onderhouden. TNCLEAN is gespecialiseerd in professionele meubelreiniging. Ook voor het reinigen of impregneren van het interieur van jouw auto, caravan, camper of boot staan we voor je klaar. Onze team reinigt professioneel en hygiënisch door heel Nederland op locatie. Lezen nog meer info op deze website meubels impregneren.

TNCLEAN is gespecialiseerd in het reinigen van bioscoopstoelen en theaterstoelen. Deze zakelijke dienst is beschikbaar voor alle theaters en bioscopen in Nederland. Wij voorzien u altijd van een professionele en hygiënische reiniging. Daardoor behouden de stoelen in uw zaal of loge hun luxe en uitnodigende uitstraling. Het team van TNCLEAN staat voor u klaar. Niet alleen zichtbaar vuil kan de uitstraling van uw zaal bederven. Zoals bijvoorbeeld etensresten. Ook onzichtbaar vuil zoals bacteriën zijn schadelijk voor de gezondheid. Het professioneel laten reinigen van bioscoopstoelen is dan ook een eerste vereiste.

Waarom een ozonbehandeling voor de auto? Blijft het interieur van jouw auto vies ruiken? Misschien door toedoen van sigarettenrook of huisdieren? Dan kan een dieptereiniging van jouw auto interieur uitkomst bieden. Als dit niet voldoende effectief is, kun je ook nadenken over een ozonbehandeling. TNCLEAN is gespecialiseerd in het uitvoeren van ozonbehandeling voor auto interieurs in Leeuwarden. Nare geurtjes in de bekleding worden verwijdert en effectief geneutraliseerd.

TNCLEAN is dé zakelijke reinigingsspecialist voor kantoren in Nederland: Stoffen bekleding van alle soorten bureaustoelen; Stoffen bankstellen of stoelen in de wachtruimtes of wachtkamers; Stoffen meubilair in conferentie- of vergaderruimtes; Vloerbedekking en tapijten binnen kantoren en zakelijke ruimtes. Voor zakelijke opdrachtgevers reinigt TNCLEAN ook andere soorten bekleding op locatie in Nederland. Zoals trapbekleding binnen bedrijfsruimtes, matrassen en toppers binnen hotelketens en het reinigen autobekleding van bedrijfsauto’s en leasewagens.

Inspectie: de inspectie bestaat uit het controleren van de mate van bevuiling van het auto interieur. Op deze manier bepalen we de meest effectieve reinigingstechniek. Voorbehandeling: de interieurbekleding van de auto wordt voorbehandeld. Zo kunnen zelfs hardnekkige vlekken en vuil worden behandeld en verwijdert. Dieptereiniging: zodra het reinigingsmiddel zijn werk heeft gedaan wordt er gestart met de dieptereiniging. Vuil water wordt opgevangen in onze reinigingsmachines. Impregneren*: na de auto interieurreiniging brengen wij een impregneerlaag aan op de bekleding van de auto. Deze beschermt tegen vlekken en overmatige bevuiling. Het auto interieur is na het impregneren eenvoudig te onderhouden. Drogen: de bekleding van het interieur moet 24 uur drogen. Daarna profiteer je van een hygiënisch schone autobekleding zonder vlekken, vuil, stof of vieze geurtjes. Vind meer details op https://tnclean.nl/.

Hoe kun je kattenurine of de geur daarvan uit jouw bankstel verwijderen? En geldt dat ook voor de urine van honden? Hoe lief jouw viervoeter of kat ook is, een ongeluk zit in een klein hoekje. Als je huisdieren hebt, moet je altijd rekening houden met kleine ongelukjes Jouw kat of hond kan op het bankstel plassen of zelfs poepen. Soms wordt een bank of fauteuil ook bevuild door braaksel. Buiten het feit dat kattenurine of hondenuitwerpselen vieze vlekken veroorzaken, blijf je ook de geur ruiken. Iets dat je liever wilt voorkomen.