Fremragende tomrerservice i Kobenhavn 2022?

Professionel udbyder af tømrertjenester i København? Lad os komme forbi til en gratis besigtigelse Det er altid rart at have mødt hinanden, inden en opgave sættes i gang. Men, vi kommer nu også ud for at besigtige opgaven for at være sikker på, at vi har forstået alle detaljer korrekt. Derudover kan det være nødvendigt at foretage nogle mål i forbindelse med et tilbud. Det er en fast del af vores service og noget, som vi altid tilbyder vores kunder. Både i forbindelse med udarbejdelsen af et tilbud og i forbindelse med en aftale omkring de nærmere detaljer, inden vi sætter i gang. Ring eller skriv gerne til os, hvis du ønsker, at vi skal komme forbi og tage et nærmere kig på din opgave. Det gør vi hellere end gerne. Opdag ekstra information på Tømrer.

Når vi har snakket med dig og eventuelt været på en gratis besigtigelse, udarbejder vi en kontrakt, hvori projektet beskrives. Det sker derfor med fuld gennemsigtighed, ligesom der heller ikke dukker uventede omkostninger op. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig så hurtigt, som vi overhovedet kan. Hvor lang tid det tager, kommer an på omstændighederne, og hvor meget vi skal tage os af – eller hvor mange faggrupper, der skal involveres.

Det tager dog et sted mellem 1-3 dage alt efter omfanget. Det er naturligvis noget, vi estimerer inden, vi går i gang med dit køkken, så du ved, hvad du kan regne med og har med at gøre. Hvordan fungerer montering af køkken? Montering af køkken er en opgave, vi ofte tager os af. VI har derfor en struktureret tilgang til det og arbejder ud fra en nøje planlagt rækkefølge, så monteringen ikke bare sker effektivt men også professionelt.

Skillevæg: Har du brug for at lave et ekstra værelse i din bolig? Eller vil du gerne lave rumopdeling? Så er det ideelt at få lavet en skillevæg i enten gips eller gasbeton. Hvis væggene ikke skal være bærende eller stabiliserende, er den billigste og nemmeste løsning at bygge skillevæggene op med gips. Dette er naturligvis noget, vi kan hjælpe dig med. Som din tømrer på Sjælland, er der ikke den opgave, vi ikke kan klare.

Vi varetager opgaver inden for alle former for faggrupper: Tømrerarbejde, murerarbejde, VVS-arbejde, el arbejde, malerarbejde etc. Derudover varetager og påtager vi os altid rollen som total- eller hovedreprenør i alle projekter, og styrer byggeriet og den daglige koordination mellem de forskellige håndværkere. På den måde skal du ikke selv bruge en masse tid og energi, men kan trygt følge med i processen gennem de daglige opdateringer.

Hos Jacobsen Byg står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilket projekt du står overfor. Vi holder til i København, men vi kommer gerne ud nordsjælland og resten af sjælland. Når du vælger at benytte vores tømrer, får du en yderst kompetent tømrer ud på opgaven. Vi går op i kvalitetsløsninger, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi sætter en stor ære i at levere fejlfrit tømrerarbejde, uanset om det er store eller små projekter, vi skal hjælpe dig med. Vi lægger vægt på tillid, troværdighed og god service, så det kan du regne med, hvis du hyrer vores tømrer. Se ekstra info på https://jacobsen-byg.dk/.